همکاران، معدنکاران و مشتریان عزیز مازندرانی میتوانند از طریق سایت انجمن تولیدکنندگان تخریب کننده سنگ و بتن با مشاوران و کارشناسان فروش مجموعه تماس حاصل نموده و سفارشات خود را ثبت و اقدام به خرید محصول کتراک نمایند و علاوه بر خرید محصول تضمینی با کیفیت و بسته بندی اصلی از مشاوره رایگان جهت اجرای هرچه بهتر پروژه های خود بهره مند گردید.
با توجه به شرجی بودن آب و هوا در شمال کشور ذکر این نکته قابل ذکر است که ، بهتر است محل مورد استفاده در مکان کم رطوبت باشد تا بهترین بهره گیری از محصول ایجاد شود و همچنین سوراخ کاری های ایجاد شده باید فواصلی بین ۱۵ تا ۲۵ سانتی متر بر حسب نوع سنگ و یا باز و بسته بودن اطراف آن باشند.
از جمله مزایای مصرف کتراک میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
۱)همانطورکه میدانید کتراک به دینامیت بی صدا معروف بوده و تمام فرآیند عملیاتی آن به صورت بی صدا بوده هیچگونه آلودگی صوتی ایجاد نمیکند.
۲)دوستدار محیط زیست: تمامی مواد اولیه استفاده شده در فرمولاسیون کتراک، معدنی بوده و هیچگونه سمیت و زیانی برای انسان و سایر موجودات ندارد، تنها هنگام استفاده باید از دستکش استفاده نمایید.
۳)آسانی در حمل و نقل: کیسه های کتراک برای حمل و نقل آسان بسیار مناسب بوده و بسته بندی ها از استحکام خوبی برخوردار است.
۴)سهولت در کاربری و استفاده محصول: نحوه اجرای پروژه بسیار آسان بوده و نیازی به نیروی متخصص ندارد و با رعایت چند نکته و آموزش کوتاه، کارگر ساده هم میتواند از پس اجرا بر بیاید.
کاربرد آنزیم ترانس گلوتامیناز | قیمت آنزیم ترانس گلوتامیناز | فروشنده آنزیم ترانس گلوتامیناز | فروش تی جی - موارد استفاده آنزیم ترانس گلوتامیناز
ذخیره سازی: ترانس گلوتامیناز باید در مکان خشک و خنک نگهداری شود.
آنزیم ترانس گلوتامیناز که به اختصار به آن (Transglutaminase) TG نامیده می شود، بمنظور اصلاح ساختار پروتئین ها و ایجاد اتصالات عرضی در صنایع غذایی مورد توجه قرار گرفته است. ترانس گلوتامیناز نوعی پروتئاز از نوع آسیل ترانسفراز است که موجب تشکیل پیوندهای کووالانسی خیلی مستحکم مابین گروه آمین آزاد (به عنوان مثال، پروتئین یا پلاکت لسیین) اسید آمینه لیزین و گروه آسیل اسید آمینه گلوتامین در ساختار پروتئینی میشود. پیوندهای تشکیل شده توسط ترانس گلوتامیناز در برابر حرارت و فعالیتهای پروتئولیتیکی بسیار مقاوم و پایدار هستند. آنزیم ترانس گلوتامیناز در طبیعت به وفور پیدا میشود. این آنزیم در برخی گیاهان و جانوران دیده میشود. امروزه آنزیم ترانس گلوتامیناز به صورت تجاری و برای مصارف صنایع غذایی تولید میشود و به عنوان یک ماده اولیه به تولید کنندگان محصولات غذایی فروخته میشود. در صنعت غذا، TG برای بهبود چندین ویژگی عملکردی محصولات گوشت و پروتئین مانند بهبود ساختار گوشت، ویژگی ژل، کشش، حفظ آب و چربی و غیره اعمال می شود.
آیا TG ایمن است؟
بله، آنزیم TG یک ماده غذایی است که در محصولات گوشتی و طیور برای بیش از 10 سال استفاده شده است. به منظور استفاده برای بهبود عملکرد بافت و پخت در محصولات گوشتی و نان استاندارد شده و به عنوان عامل اصلاح ساختار پروتئین ها، تعیین شد که به طور کلی در سال 1998 توسط اداره غذا و داروی آمریکا (FDA) به عنوان بی خطر (GRAS) شناخته شده است.
مشتریان گرامی در استان قزوین میتوانند از طریق وبسایت انجمن تولیدکنندگان تخریب کننده سنگ و بتن اقدام به خرید کتراک مورد نیاز خود نموده و از مشاوره های رایگان کارشناسان مجرب مجموعه بهره گیری های لازم را در جهت افزایش کارکرد محصول کتراک اخذ نمایند.
جهت سوراخ کاری برای استفاده از کتراک ، هیچ نوع از انواع دریل های شارژی مناسب این کار نیستند و حتما باید از دریل های ۱۵ کیلوگرمی برقی استفاده شود، ترجیحا از مته های ۳۲ میلی متری ژاپنی و آلمانی جهت افزایش کارایی محصول کتراک استفاده کنید.
مشتریان عزیز پودر کتراک برای دریافت لیست قیمت محصولات کتراک میتوانند با شماره تلفن های موجود در سایت تماس حاصل نموده و بر حسب میزان مورد نیاز خود اقدام به خرید نمایند.
کتراک ترکیبی از دو واژه cut و rock به معنای برش و سنگ است که در زبان فارسی به مفهوم ماده تخریب کننده سنگ، ساروج و بتن معروف شده است.
به منظور اجرای پروژه تخریب با کتراک، بهتر است طبق مراحل زیر عمل کنید:
۱) سوراخ کاری: سوراخکاری روی سنگ یا ساروج باید با مته با قطر ۳۲ میلی متر بوسیله دریل های برقی ۱۱ کیلوگرمی انجام شود، توجه به این نکته الزامی است که فواصل سوراخ ها باید بین ۲۰ تا ۴۰ سانتی متر برحسب میزان سختی سنگ مورد نظر و همچنین آزاد بودن یا تحت فشار بودن اطراف سنگ باشد، توجه داشته باشید که ارتفاع سوراخ ها باید حداقل ۶۰ درصد از کل ارتفاع سنگ را در بر بگیرد.
۲) مخلوط سازی پودر کتراک با آب: نسبت ۲ به ۱ از پودر کتراک و آب را با هم مخلوط کرده و خوب بهم بزنید: استفاده از دستکش الزامی میباشد، در ضمن توجه داشته باشید که پودر کتراک را باید روی آب ریخت ، نه برعکس
۳) دوغاب حاصل را باید داخل سوراخ ها ریخت و به صورتی که تا ۳ سانتی متر از لبه سوراخ را پر نماید.
۴) درب سوراخ ها را بهتر است بوسیله گُوه های چوبی پلمپ کرد و با چکش محکم نمود. بر حسب نوع کتراکخریداری شده، میزان سختی سنگ یا ساروج و همچنین آزاد بودن اطراف سنگ یا بسته بودن( تحت فشار بودن) پس از ۳۰ دقیقه الی ۲ ساعت کتراک فعل و انفعالات لازم را انجام داده و ترک های مورد نظر را بر روی سطح ، ایجاد خواهد نمود
روغن آووکادو روغنی غلیظ و سرشار از مواد مغذی بوده و مصرف آن باعث کاهش اشتها و سیری طولانی مدت می شود. این روغن حاوی میزان بالای اسید اولئیک است که باعث میشود بخشی از مغز که فرمان احساس سیری را صادر میکند، فعال شود. هر چه شما بیشتر احساس سیری داشته باشید طبیعتاً کمتر به سوی خوراکیهای مختلف گرایش پیدا میکنید و دریافت کالریهای کمتر به لاغری و زیبایی اندام شما منجر میشود. بدین ترتیب می توان چنین نتیجه گرفت که روغن آووکادو می تواند به انسان برای کاهش وزن بیشتر کمک کند، به ویژه زمانی که با یک رژیم غذایی سالم و ورزش منظم همراه میشود
ویژگی های روغن آووکادو – افزایش جذب مواد مغذی
سوزش دل به حالتی گفته می شود که اسید معده وارد مری شده و موجب سوزش بافت این بخش از دستگاه گوارش میشود و با احساس سوزش در قفسه سینه همراه است. اگر به طور مکرر دچار سوزش دل یا سوزش سردل می شوید یا از نفخ و گاز معده شدید و غیر عادی رنج می برید و یا به سادگی خسته شده و احساس بی حالی می کنید، احتمالا ضعیف گوارش مقصر است. برای حل این مشکل به غذاهای خود روغن آووکادو اضافه کنید. ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در روغن آووکادو همگی به دستگاه گوارش برای هضم بهتر و موثرتر مواد غذایی کمک می کنند. اگرچه روغن آووکادو این مشکل را یک شبه حل نمی کند اما احتمالا از اینکه چقدر سریع وضعیت گوارش تان بهتر شده و انرژی بیشتری دارید شگفت زده خواهید شد.
یکی از خواص روغن آووکادو دفع سموم بدن می باشد. این روغن گیاهی سرشار از کلروفیل است؛ کلروفیل منبعی طبیعی از منیزیم بوده و یکی از بهترین مواد طبیعی شناخته شده برای از بین بردن فلزات سنگین مانند جیوه و سرب از کبد، کلیه، مغز و دیگر اعضای بدن می باشد. هر مولکول کلروفیل دارای یک یون منیزیم در هسته خود است؛ زمانی که کلروفیل وارد یک محیط اسیدی مانند بدن انسان می شود، این یون منیزیم آزاد می گردد. در غیاب یون منیزیم، مولکول کلروفیل ناقص به منظور پر کردن جای خالی منیزیم، سایر یون های فلزی را جذب می کند. بدین ترتیب عنصری را که قبلا سمی بوده بی ضرر کرده و از طریق روده از بدن خارج می کند.
بر اساس نتایج پژوهشی که در سال ۲۰۱۱ به چاپ رسید، آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C، ویتامین E، فلاونوئیدها و اسیدهای فنلی نقش اصلی را در مبارزه با رادیکال های آزاد که عامل اصلی بروز عوارض پوستی هستند، بازی می کنند. یکی از عوارض و آسیب های پوستی، آفتاب سوختگی است که ناشی از قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید می باشد. آنتی اکسیدان های موجود در روغن آووکادو می توانند به تسکین آفتاب سوختگی کمک میکند
روغن آووکادو حاوی نوعی استروئید طبیعی به نام «استرولین» است که می تواند به افزایش تولید کلاژن کمک کرده، پوست را نرم و لطیف کند و لکه های پوستی ناشی از افزایش سن را کمرنگ کند. روغن آووکادو همچنین سرشار از لسیتین است؛ لسیتین نوعی چربی است که به دریافت مستقیم مواد مغذی از جریان خون و تغذیه لایه های عمیق تر پوست کمک می کند.
روغن آووکادو به راحتی جذب مو و پوست سر می شود. روغن آووکادو دارای خاصیت مرطوب کنندگی طبیعی است که به افزایش و حفظ رطوبت مو کمک می کند و به همین دلیل برای مرطوب کردن موهای خشک، شکننده و آسیب دیده مناسب است. روغن آووکادو همچنین ماده ای عالی برای تقویت، نرم کنندگی عمیق و افزایش درخشندگی موهاست
شرکت پیشگامان شیمی آریا آمادگی دارد ضمن دریافت سفارشهای مشتریان عزیز، روغن های خوراکی مورد نیاز مشتریان عزیز را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریعترین زمان ممکن بهوسیله سیستم حملونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و میتوانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.
جایگزین شکر, جایگزین شکر در شربت, جایگزین شکر در کیک, جایگزین های شکر, جایگزین شکر چیست, جایگزین شکر در شیرینی, جایگزین مناسب برای قند, بهترین جایگزین قند برای بیماران دیابتی, جایگزین قند برای چای, شیرین کننده رژیمی, واردکننده زایلیتول خوراکی, کاربرد زایلیتول صنایع غذایی, مصارف زایلیتول, نمایندگی زایلیتول تهران, عرضه کننده زایلیتول اصفهان, واردات پروتئین زایلیتول مشهد, خرید شیرین کننده رژیمی تهران, قیمت فروش شیرین کننده زایلیتول اصفهان, خرید زایلیتول, قیمت خرید زایلیتول
نام های دیگر: کازئولیتل، E967، Xylitol
فرمول شیمیایی: C5H12O5
زایلیتول یک الکل طبیعی است که در اکثر مواد گیاهی مانند میوه ها و سبزیجات یافت می شود و شیرین کننده بسیار کم کالری است. زایلیتول به طور گسترده ای به عنوان یک جایگزین شکر در آدامس، محصولات قنادی و سایر آب نبات های "بدون قند" استفاده می شود. با این حال، سوربیتول، شیرین کننده ای است که بیشترین استفاده را در محصولات بدون قند دارد زیرا ارزان تر از زایلیتول است و برای تولید محصولات تجاری آسان تر است. به عنوان یک دارو، زایلیتول برای جلوگیری از عفونت گوش میانی (اوتیسم) در کودکان جوان و به عنوان یک جایگزین شکر برای افراد مبتلا به دیابت مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول به بعضی آدامس های جویدنی و سایر محصولات مراقبت از دهان اضافه شده است تا از پوسیدگی دندان و خشکی دهان جلوگیری شود.
زایلیتول در بازار محصولات طبیعی جدید نیست. در ابتدا توسط یک دانشمند آلمانی در سال 1891 کشف شد، اما تا زمان جنگ جهانی دوم تا حد زیادی نادیده گرفته شد، زمانی که کمبود قند بوجود آمد گروه نوآور دانشمندان فنلاند برای شروع تحقیق درباره شیرین کننده های جایگزین شکر دست به کار شدند.
زایلیتول از نظر فنی یک قند نیست؛ این یک الکل قند است، همچنین به عنوان polyol شناخته می شود. بر خلاف قارچ هایی که به طور طبیعی شناخته شده هستند مانند ساکارز، فروکتوز و دکستروز، زایلیتول به جای شش، دارای پنج اتم کربن است. این تفاوت در ساختار مولکولی Xylitol را منافع منحصر به فرد خود می دهد و آن را از قندها جدا می کند.
برخلاف شکر، Xylitol به آرامی جذب می شود. این بدان معنی است که سریع قند خون قند ایجاد نخواهد کرد و پاسخ انسولین بلافاصله نیازی به متابولیسم آن نخواهد داشت، زیرا اکثر قندها انجام باعث این کار می شوند. Xylitol دارای نمره شاخص گلیسمی بسیار پایین 7 در مقیاس 0-100 است. برای مقایسه، میزان گلوکز 100 در این مقیاس است.
در کالیفرنیا فقط 2.4 کالری در هر گرم و 4 کالری در گرم برای شکر در جدول، Xylitol دارای اثر 40 درصد کمتر کالری در حالی که تقریبا همان شادابی را به عنوان شکر در جدول ارائه می دهد.
نشان داده شده است که مصرف زایلیتول (25-50 گرم در روز) باعث تضعیف تخلیه معده و کمک به مدیریت اشتها می شود. *
در حالی که تحقیقات بیشتری لازم است، برخی از مطالعات علمی در مدل های حیوانی نشان می دهد که زایلیتول ممکن است به طور بالقوه تعادل فلور روده را تحت تأثیر قرار دهد. * این تغییرات می تواند بر متابولیسم ایزوفلاونوئید غذایی تأثیر بگذارد که ممکن است به حفظ تراکم استخوان کمک کند.
به نظر میرسد استفاده از زایلیتول در دهان و دندانها، با حفظ دندانها و لثه ها، به سلامت دهان کمک میکند. شکر تصفیه شده، منبع انرژی کامل برای بسیاری از باکتری هایی است که به طور طبیعی در دهان انسان یافت می شوند، مانند استرپتوکوک موتانس. هنگامی که انرژی این باکتریها تامین می شود، این باکتری ها بسیار سریعتر رشد میکنند و اسیدهای مضر را بعنوان یک محصول متابولیسم انرژی خود تولید می کنند. وقتی مقدار کافی این مواد اسیدی تولید می شود، pH بزاق کاهش می یابد. اگر pH بزاق به میزان بسیار کم از سطح خنثی سالم حدود 7.0 باشد، عناصر کلسیم و فسفات مینای دندان ما شروع به حل شدن می کنند و منافذ کوچک را شروع به تشکیل می دهند. این آغاز تشکیل حفره است. از آنجا که زایلیتول یک الکل قند است و آن را تحریک نمی کند، این منبع انرژی برای این باکتری های تولید کننده اسید نیست. این به این معناست که شمارش باکتری ها می تواند بهتر کنترل شود و PH بی حس کننده بزاق بهتر می تواند حفظ شود، که مانع تشکیل حفره ها می شود.
زایلیتول توسط هیدروژن زایلوز تولید می شود که شکر (آلدهید) را به یک الکل اولیه تبدیل می کند. یکی دیگر از روش های تولید زایلیتول، از طریق فرآیندهای میکروبی، از جمله فرایندهای تخمیر و بیو کاتالیزوری در باکتری ها، قارچ ها و سلول های مخمر است که از تخمیر های زنجیره ای بینایی برای تولید کازئولیت بالا استفاده می کنند. سلولهای مخمر معمولی که در اثر تخمیر و تولید زیسیتول استفاده می شوند، عبارتند از Candida tropicalis و Candida guilliermondii.
زایلیتول حاوی فروکتوز صفر است و اثرات ناچیزی بر قند خون و انسولین دارد. بنابراین، هیچ یک از اثرات مضر شکر برای زایلیتول اعمال نمی شود. شاخص گلیسمی (اندازه گیری میزان چاقی غذاها قند خون را افزایش می دهد) تنها 7 برابر مقادیر قند است که دارای شاخص گلیسمی 60-70 است. همچنین می توان آن را یک شیرین کننده دوست داشتنی برای کاهش وزن دانست چون حاوی 40 درصد کالری کمتر از شکر است.